Inici
Nosaltres
Els Verds Vallromanes.

TRANSPARÈNCIA

Davant tenim un gran repte: la transparència en els comptes del nostre partit. Els Verds Vallromanes ho tenim com a objectiu a assolir. Mostra d'això és que publicarem els diners de caixa (evitant donar dades confidencials quan s'escaigui) i les diferents despeses des del minut u de l'inici de campanya de les properes municipals de juny de 2019. Informar també que la nostra despesa es limitarà a la següent informació (prenguis com a exemple atès que s'hauran d'actualitzar les dades): Al 2015, el límit de les despeses electorals per partit va ser l'equivalent a multiplicar per 0,37 euros el nombre d'habitants corresponent a les poblacions de dret de les circumscripcions on es presenten les candidatures.
1825 hab. dret vot (2015) x 0,37= 675,25€
. Dades aproximades.
 
ESTATUTS.

Els nostres afiliats han de poder accedir als estatuts del nostre partit polític, tal i com ho senyala aquest document que és d'obligat compliment. Per aquest motiu i seguint la línia de la transparència, els publiquem. Per accedir-hi aneu a l'apartat "contacte".

Webmaster Manel Debés ©Els Verds Vallromanes 2018
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers, pots veure-ho a POLÍTICA DE COOKIES, AQUÍ. Si continues navegant l'estàs acceptant