Inici
Nosaltres
Els Verds Vallromanes

Els Verds Vallromanes ens movem en un nou concepte de l'ecologisme. Un ecologisme integral que vetlla per la natura en la recerca d'un equilibri entre l'home, la seva activitat, i amb la resta d'éssers vius (vegetals i animals) i amb el medi ambient. Apostem per la reducció en l'emissió de contaminants en el nostre municipi i hi afegim un nou repte com és la protecció del món animal fomentant altres tipus d'alimentacions basades en la reducció del consum d'aliments provinents de la indústria càrnica i de l'explotació de productes del camp en la utilització de pesticides i d'altres productes químics. Obrim un nou camí a l'alimentació vegetariana i vegana. La finalitat és assolir la sobirania alimentària.

Eslogan

PROGRAMA MUNICIPALS 2019-2023

Actualment el programa s'està elaborant. Es podrà accedir en el periode de campanya.

Per contactar amb nosaltres escriviu un mail a l'adreça:

verdsvallromanes@gmail.com

Indiqueu sisplau un nom al qual ens poguem adreçar. Entenem que podem respondre amb el mateix mail que ens heu escrit. En cas contrari informeu de la situació. Respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Si ens voleu fer alguna proposta sobre el contingut del programa electoral de les properes eleccions municipals de 2019, contacteu amb nosaltres i en parlarem. Qualsevol suggeriment serà benvingut.

Webmaster Manel Debés ©Els Verds Vallromanes 2018
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers, pots veure-ho a POLÍTICA DE COOKIES, AQUÍ. Si continues navegant l'estàs acceptant