Inici
Nosaltres
Els Verds Vallromanes

Per contactar amb nosaltres escriviu un mail a l'adreça:

verdsvallromanes@gmail.com

Indiqueu sisplau un nom al qual ens poguem adreçar. Entenem que podem respondre en el mateix mail que ens heu escrit. En cas contrari informeu de la situació. Respondrem el més aviat possible. Gràcies.

VOLS AFILIAR-TE A ELS VERDS VALLROMANES?

Tenim dues maneres de vincular-se al partit d'Els Verds: com afiliat o com a simpatitzant.

Els simpatitzants no paguen quotes, col.laboraren en moments puntuals (per col.laborar en un esdeveniment...), poden assistir a les assemblees..., però no poden participar en cap òrgan directiu, com a cap de llista, etc. Per ser simpatitzant cal omplir el formulari d'adhesió i acceptar els estatuts del partit.

Els afiliats paguen una quota i tenen ple dret com a membre del partit. Per afiliar-se serà necessari omplir el full de sol.licitud i haver llegit els estatuts.

Tant pels simpatitzants com pels afiliats insistim que cal llegir els estatuts i confirmar-ho en el moment de sol.licitar l'adhesió. Vols llegir els estatuts d'Els Verds-Federació de Catalunya? Clica aquí

Els Verds Vallromanes no gestionem la sol.licitud d'adhesió directament. Us facilitem el formulari que s'ha d'omplir a mà amb les vostres dades i, un cop signat, l'enviem a la Federació.

VULL AFILIAR-ME AL PARTIT ELS VERDS VALLROMANES- ELS VERDS. FEDERACIÓ DE CATALUNYA . Tingueu en compte que pertanyem a una organització superior com és la Federació (Els Verds. Federació de Catalunya) i que la vostra sol.licitud s'adreçarà i gestionarà des de la Federació.

Si us voleu adherir (afiliat/da o simpatitzant), ompliu un senzill formulari que trobareu aquí. PRIMER EL DESCARREGUEU AL VOSTRE PC, llegiu el tema relacionat amb la protecció de dades, l'ompliu i l'envieu al nostre correu de l'agrupació local: verdsvallromanes@gmail.com

Ens posarem en contacte el més aviat possible i us informarem.

Eslogan

Webmaster Manel Debés ©Els Verds Vallromanes 2018
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers, pots veure-ho a POLÍTICA DE COOKIES, AQUÍ. Si continues navegant l'estàs acceptant